Woningtype G - Royale Tussenwoning

Ben jij op zoek naar een mooie ruime tussenwoning met 3 slaapkamers en een tuin op het zuiden? Dan is dit woningtype echt iets voor jou. De woning is behoorlijk ruim met afmetingen van 9,4 meter diep en 5,7 meter breed. Tussen de woningen onderling is er veel variatie in kleurgebruik. Lichte pastelkleurige accenten worden afgewisseld met warme roodbruine tinten.

Open keuken

De open keuken geeft een ruimer gevoel en brengt veel gezelligheid met zich mee. Terwijl jij in de keuken bezig bent, houd je contact met je huisgenoten of gasten in de woonkamer.

Zonnepanelen op het dak

In combinatie met een warmtepomp zorgen zonnepanelen op het dak ervoor dat je woning volledig gasloos wordt. Hiermee ben je voorbereid op de toekomst.

Parkeren voor de deur

Is een parkeerplek vinden in de binnenstad vaak een uitdaging, hier is daar geen sprake van. Alle woningtypes hebben een openbare parkeergelegenheid voor de woning. Je kunt je auto eenvoudig parkeren op de parkeerplaats voor je woning. Plek genoeg.

Plattegronden

Schrijf je in als reservekandidaat!

De officiële inschrijftermijn is verlopen, je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat. Bekijk de interactieve kavelkaart voor alle beschikbare informatie en schrijf je in als reservekandidaat. 

Bekijk de kavelkaart

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken