Riante stadsvilla's

Ontdek de vele voordelen van Wonen in Verdi. De eigentijdse nieuwbouwwoningen in het Hogekwartier hebben elk een uniek karakter, moderne uitstraling en verrassende indeling. Dankzij de centrale ligging ben je vanuit de woning snel in het bruisende stadshart van Amersfoort, maar rijd je ook zó de snelweg op. De gezellige parken, pleintjes en speelweides maken het helemaal af.

Vier woonlagen

Een groot gezin? Creatieve hobby’s? Of een eigen studio aan huis? Met maar liefst vier woonlagen en een inhoud van ruim 600 m3 is er ruimte genoeg om al je dromen waar te maken. Er kunnen tot wel zes slaapkamers gerealiseerd worden. Jouw eigen wensen staan daarbij centraal. De mogelijkheden zijn enorm.

Split level

De ruime stadsvilla is op de begane grond voorzien van een speelse split level indeling. Via een trapje bereik je vanuit de keuken de hoger gelegen eetkamer. De verschillen in niveaus geven de inrichting een bijzondere en eigenzinnige uitstraling. Een halfhoge glazen wand vormt een veilige afscheiding zonder in te hoeven leveren op de mooie lichtval en het ruimtelijk gevoel. Liever een open keuken in de eetkamer? Ook dat is mogelijk. De lager gelegen ruimte kan dan bijvoorbeeld dienen als studeerplek.

Heerlijk zitten op je buitenterras

De riante vierlaagse woning in Wonen in Verdi beschikt over een zonnig en onderhoudsvrij buitenterras op het zuiden. Het terras ligt op dezelfde hoogte als de eetkamer, en grenzend aan een groene speelweide. De glazen schuifpui zorgt voor natuurlijke lichtinval. Open je de schuifpui, dan combineer je de binnen- en buitenruimte tot één leefgedeelte waar je op lange zomeravonden nog lang kunt natafelen.

Meld je vrijblijvend aan

Kenmerken

  • Vier ruime woonlagen
  • Maar liefst 6 slaapkamers
  • Inclusief keuken, tuin en sanitair
  • Woonoppervlakte 182 tot 188 m²
  • Kaveloppervlakte 88 tot 103 m²
  • Ruimte 'vrij' in te delen
  • Verkoopprijs vanaf €489.000,-

Zie jij jezelf hier al wonen?

Interesse in een woning? Dan wil je misschien graag meer weten over de mogelijkheden, zodat je een goede keuze kunt maken. Wanneer je je aanmeldt en je gegevens achterlaat, neemt Woonvast Makelaars contact met je op. Je zit nergens aan vast, maar zo weet je wel precies wat de mogelijkheden zijn en kun je vrijblijvend jouw woonwensen bespreken. 

Meld je vrijblijvend aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken