Alles binnen handbereik

Ontdek de vele voordelen van Wonen in Verdi. De eigentijdse nieuwbouwwoningen in het Hogekwartier hebben elk een uniek karakter, moderne uitstraling en verrassende indeling. Dankzij de centrale ligging ben je vanuit de woning snel in het bruisende stadshart van Amersfoort, maar rijd je ook zó de snelweg op. De gezellige parken, pleintjes en speelweides maken het helemaal af.

Verrassend

Blok 15 van het project Wonen in Verdi bestaat uit veertien geschakelde woningen. De woningen verschillen in vorm en gevelkleur, wat het geheel een speelse uitstraling geeft. Woningen met een plat dak worden afgewisseld door woningen met een kap. Zo krijgt elk huis zijn eigen karakter. Ook de indeling is nét even anders dan je zou verwachten. Dat maakt Wonen in Verdi avontuurlijk en verrassend.

Uitzicht op groen

Alle woningen hebben drie ruime woonlagen waarbij de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt. Aan de voorzijde is er zicht op een park met bankjes en speeltoestellen. Dat betekent genieten van een groene omgeving, zonder zelf tuinonderhoud te hoeven doen. Aan de woonkamer grenst een ruim en onderhoudsvriendelijk dakterras, een prachtig verlengstuk van je woonkamer waarmee je het binnen- en buitenleven combineert. Je auto parkeer je veilig, dicht bij huis, onder je eigen terras. De eigentijdse woningen worden compleet opgeleverd, inclusief keuken en sanitair.

Beschikbaarheid

In Wonen in Verdi blok 15 zijn nog enkele tussenwoningen (€ 386.000 - € 395.000 v.o.n.) en één hoekwoning (€ 429.000,- v.o.n.) te koop. Zeven woningen in dit blok zijn inmiddels verkocht dus wacht niet te lang!

Meld je vrijblijvend aan

Kenmerken:

  • Drie ruime woonlagen
  • Inclusief keuken en sanitair
  • Woonoppervlakte 128 tot 143 m²
  • Kaveloppervlakte 103 tot 121 m²
  • Ruim terras op de eerste verdieping
  • Uitzicht op het groen
  • Parkeren op eigen terrein
  • Verkoopprijs vanaf € 384.000,-

Plattegronden

Zie jij jezelf hier al wonen?

Interesse in een woning? Dan wil je misschien graag meer weten over de mogelijkheden, zodat je een goede keuze kunt maken. Wanneer je je aanmeldt en je gegevens achterlaat, neemt Woonvast Makelaars contact met je op. Je zit nergens aan vast, maar zo weet je wel precies wat de mogelijkheden zijn en kun je vrijblijvend jouw woonwensen bespreken.

Meld je vrijblijvend aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken