Fase 1 nu in verkoop!

16 woningen in 3 verschillende typen

Op een unieke locatie in het Hogekwartier, dichtbij het centrum van Amersfoort, wordt het nieuwbouwproject Wonen in Verdi gerealiseerd. In totaal worden er 58 woningen gebouwd in Verdi. Fase 1 is nu in verkoop. In deze fase worden 16 woningen, in 3 verschillende typen gebouwd.

Met een woonoppervlakte dat varieert tussen 123 en 146 m² kun je de woningen gerust groot noemen. De eigentijdse en modern vormgegeven woningen voldoen aan alle duurzaamheidseisen: optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een warmtepomp. Je woning wordt volledig gasloos opgeleverd, hiermee ben je voorbereid op de toekomst. Je hebt je eigen tuin op het zuiden en vanuit je woonkamer kijk je uit op een groenstrook met een wadi.

Wil jij Wonen in Verdi? Alle woninginformatie is vanaf nu beschikbaar op deze website. Bekijk de interactieve kavelkaart voor alle woninginformatie, plattegronden en prijzen, en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wilt komen.

Bekijk de interactieve kaart

Royale tussenwoning
Woningtype G

Ben je op zoek naar een mooie ruime tussenwoning met 3 slaapkamers? Dan is dit woningtype echt iets voor jou. De woning is 9,4 meter diep en 5,7 meter breed. Tussen de woningen onderling is er veel variatie in kleurgebruik.

Drielaagse stadswoning
Woningtype H

Wil jij een heerlijk ruime woning met alle ruimte die je maar kunt wensen? Dit woningtype heeft 5 slaapkamers en is standaard voorzien van een inloopkast. Met een diepte van 10,6 meter en een breedte van 5,1 meter heb je ruimte in overvloed in deze woning.

Comfortabele hoekwoning
Woningtype I

Dit woningtype heeft standaard 5 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, en een inloopkast. De hoekwoningen zijn een echt markeringspunt in Verdi. Niet alleen omdat ze er in hoogte bovenuit steken, maar ook vanwege hun platte dak. 

Schrijf je nu in voor jouw droomhuis!
Bekijk de interactieve kavelkaart

Heb je interesse om te wonen in een splinternieuw stukje Amersfoort? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wilt komen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen door middel van onze nieuwsbrief.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Schrijf je vandaag nog in!

Wil jij wonen in één van de ruime woningen van Wonen in Verdi? Bekijk dan de interactieve kavelkaart voor meer informatie en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor je in aanmerking wilt komen. Inschrijven kan tot 8 april 2019 tot 23.59 uur.  

Bekijk de interactieve kavelkaart

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken