Verkoopproces

Je hebt interesse in een woning van Wonen in Verdi. Hoe gaat de aankoop van een woning in dit plandeel nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende tijd te wachten? Wij hebben het voor je inzichtelijk gemaakt in een stappenplan.

 

Stap 1: Woonwensen doorgeven

Deze fase is afgerond.

Je hebt in deze fase al kenbaar kunnen maken dat je interesse hebt in een van de nieuwbouwwoningen van Wonen in Verdi. Omdat we graag  wilden weten hoe jij hier wilt wonen, heb je ook al je woonwensen door kunnen geven door een enquête in te vullen. De informatie die jij ons verstrekt hebt, is voor ons erg belangrijk, omdat we daarmee het ontwerp van de woning en de inrichting van de omgeving nóg beter hebben kunnen afstemmen op jouw wensen.

Stap 2: Geef je bouwnummervoorkeur door

Deze fase is afgerond.

De officiële verkoop van Wonen in Verdi is nog niet gestart, maar je kunt nu al het bouwnummer van je voorkeur aangeven via de website. De informatie die wij halen uit de digitale enquête (van stap 1 en de bouwnummervoorkeuren uit stap 2) is voor ons heel waardevol om uiteindelijk een optimaal nieuwbouwplan te kunnen realiseren dat aansluit bij de wensen van toekomstige bewoners. Als je een account hebt en je favoriete bouwnummers hebt doorgegeven houden wij je op de hoogte. Op de website staat uitgebreide informatie over Wonen in Verdi, de woningtypen en grootte van de kavels. Houd de website in de gaten, want de informatie wordt voortdurend uitgebreid. Zo volgt binnenkort bijvoorbeeld meer informatie over de keukens en de badkamers.

 

Stap 3: Start verkoop (fase 1, 16 woningen)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de definitieve prijzen en alle informatie over de woningen? Kom dan woensdag tussen 18.00 en 19.30 uur bij De Bank aan de Stadsring 69 in Amersfoort. Hier staan de makelaars voor je klaar om je meer te vertellen over de woningen en al je vragen te beantwoorden. Vanaf 19.30 uur is het digitale inschrijfformulier beschikbaar binnen je account op de website. Via het digitale inschrijfformulier schrijf je je in voor één of meerdere bouwnummer(s) van jouw voorkeur. Het inschrijfproces verloopt volledig digitaal.

Tijdens de inschrijfperiode kun je je inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op je account. Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. 

Sluiting digitale verkoop: maandag 8 april 23.59 uur

Je kan je tot maandag 8 april 23.59 uur inschrijven. De woningen worden toegewezen op basis van de ideale match tussen woning en koper. Hieronder meer informatie over de toewijzing van de woningen.

In de week van 8 april (week 15): toewijzing woningen fase 1 (16 woningen)

In de week van 8 april worden de woningen van fase 1 toegewezen. Op basis van de ideale match wordt bepaalt aan wie welke woning wordt toegewezen. Hierbij hebben we maar één doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze.

Als je een woning toegewezen krijgt, word je gebeld door Woonvast Makelaars. Je hoort dan op welk bouwnummer je een optie hebt. Ook krijg je tijdens dit gesprek meer informatie over het verdere proces.

Indien je geen woning toegewezen krijgt, ontvang je een e-mail. Als je dat wenst, blijf je wel in ons bestand staan en kun je misschien op een later tijdstip wel een woning toegewezen krijgen. Indien een woning vrij komt, dan zoeken we opnieuw de ideale koper voor het vrijgekomen bouwnummer.

Stap 4: Woning samenstellen

Nu gaat het echt spannend worden. Als jij een woning toegewezen hebt gekregen, de financiële check hebt doorstaan en een aannemings- en verkoopovereenkomst ondertekend hebt, is het tijd om langs LIV te gaan om inspiratie op te doen voor de afwerking van je woning. In de showroom met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2 staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met het woningaanbod in Wonen in Verdi. Loop door de woning, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

Stap 5: Start bouw

Nadat de hypotheekakte langs de notaris is geweest, staat niets de bouw van jouw woning meer in de weg. De funderingen worden gelegd en de bouwvakkers gaan aan de slag. Er wordt druk getimmerd, gemetseld en gestuct. Tijdens de geplande kijkmiddagen mag je de bouwplaats betreden. Uiteraard informeren we je daarover.

Stap 6: Overdracht

Eindelijk, je woning is klaar en wordt opgeleverd. Hier heb je al die tijd op gewacht. Maar vanaf nu wordt het echt leuk. Nadat je de sleutels hebt ontvangen, is de woning écht helemaal van jou. Je kunt beginnen met het helemaal naar jouw smaak inrichten van de woning. Geniet ervan!

Zie jij jezelf hier al wonen?

In de nieuwe stadswijk Hogekwartier in Amersfoort worden door de Alliantie en Trebbe diverse huur- en koopwoningen gerealiseerd. Trebbe ontwikkelt hier 58 koopwoningen in drie fasen. 

Het verkoopproces van de koopwoningen van fase 1 vind je op deze pagina. De koopwoningen van de volgende fase gaan voor de bouwvakvakantie nog in verkoop (deze planning is onder voorbehoud).

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken