De locatie

Als je vanuit de Hogeweg richting het centrum van Amersfoort rijdt, valt je oog onmiddellijk op de moderne, eigentijdse architectuur van Hogekwartier. Het nieuwbouwproject Wonen in Verdi omvat in totaal 58 koopwoningen, die van elkaar gescheiden worden door de Hogeweg.

Met een woning van Wonen in Verdi zit je goed. Je bent in een mum van tijd in het centrum van Amersfoort, de wijk heeft veel groen en biedt uitstekende sportfaciliteiten.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Fonkelnieuwe wijk, vlakbij de binnenstad

Eyecatcher van de nieuwe wijk is de Amerena, het nieuwe watersportcentrum in Hogekwartier. Naast sporten biedt Hogekwartier ook volop mogelijkheden om te ontmoeten, ontspannen en uiteraard ook te wonen. Je hebt alles binnen handbereik: een cappuccino drinken in het bruisende stadshart, veel groen in de wijk en uitstekende sportfaciliteiten. Hogekwartier biedt het beste van twee werelden: zo’n fijne woon- en leefomgeving vind je niet snel!

Groen en duurzaam

Hogekwartier is ruim opgezet en er is veel aandacht voor groenvoorzieningen in de wijk. Groenstroken worden afgewisseld met wadi’s die het overtollige regenwater opvangen en afvoeren. Het buitengebied aan de oostkant van Amersfoort is dichtbij en nodigt uit tot wandelen of fietsen.

Gemêleerde wijk

Een mooie mix van huurwoningen, koopwoningen, maar ook nog eens 600 m2 bedrijfsruimte: dat is Hogekwartier. Een plek waar je lekker kunt leven, wonen én werken. Maar ook een plek die de potentie heeft om uit te groeien tot een levendige wijk met een sterke eigen identiteit.

Centrum Amersfoort

Mensen die Amersfoort een beetje kennen, kunnen het beamen: In Amersfoort zijn alle ingrediënten voorhanden die de stad tot de meest veelzijdige stad van Nederland maakt. Denk maar aan de  historische binnenstad in combinatie met het gevarieerde winkelaanbod, de verscheidenheid aan architectuur, de groene omgeving en het gevarieerde culturele aanbod. In Amersfoort ben je niet snel uitgekeken. En het voordeel van het wonen in Hogekwartier is dat je nooit ver hoeft te lopen of te fietsen om dit allemaal te ontdekken.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken