Inspiratie opdoen in LIV

Als koper van een woning in Wonen in Verdi ontvangen we je graag in Woonbelevingscentrum LIV. Bij LIV draait alles om jouw woonwensen. Als je de koop- aannemingsovereenkomst hebt ondertekend, ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een bezoek aan LIV. In het woonbelevingscentrum, met meer dan 3.000 m2 wooninspiratie, maak je alle keuzes voor jouw droomwoning samen met onze wooncoach.

LIV informeert, adviseert en inspireert 

In LIV doorloop je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning met ondersteuning van onze wooncoach. Van koken en baden tot aan advies over het interieur van je woning en het uiteindelijk woon- en tuinklaar maken, snel na oplevering. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je een heleboel waardevolle tijd! Loop door de vier modelwoningen, gebouwd op ware grootte, en ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!

Vier modelwoningen

In de showroom met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2 staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met de woningen in Wonen in Verdi. Loop door de woningen, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

 

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken